Інформаційно-ознайомчі семінари зі здобувачами освіти

Триває інформаційно-роз’яснювальна робота серед здобувачів освіти та співробітників нашого університету.

На минулому тижні в межах цих заходів, проведено інформаційно-ознайомчий вебінар зі здобувачами освіти навчально-наукового інституту педагогіки та психології на тему «Оформлення бібліографічних посилань у списку використаних джерел за стандартом ДСТУ 8302:2015».

Щиро дякуємо за запрошення та інтерес до таких важливих тем адже оформлення результатів власних наукових досліджень вимагає знання норм і положень стандарту щодо різних типів джерел, використання розділових знаків та основних принципів поділу посилань на зони, а забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досліджень є основним заданням, яким мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової діяльності .

Слід відзначити, що заходи вже традиційно проходять в атмосфері жвавих дискусій та обговорень реальних прикладів, що засвідчує інтерес до порушених тем серед слухачів. Сподіваємось, що отримана інформація буде корисною і знайде своє відображення в результатах навчання та наукової діяльності.

Чекаємо на нові зустрічі!