БЕЗКОШТОВНІ ОСВІТНІ ВЕБІНАРИ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE 25-26 ЖОВТНЯ 2023 р.

Шановні колеги! Запрошуємо відвідати вебінари, організовані компанією Clarivate. Реєстрація безкоштовна. Сертифікати передбачені, якщо буде прослухано більше 90% основного часу вебінару.

25 жовтня 11:00–12:00

У рамках ІІ Міжнародної конференціі “ВІДКРИТА НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ В УКРАЇНІ 2023”

Тема: Виклики української науки, та як успішно подолати їх з ресурсами Clarivate

Тези: Стан публікаційної активності України. Як вплинули Covid-19 та війна на науку в Україні. Які проблеми та перспективи. Розглянемо можливості ресурсів Clarivate для успішного побудови та реалізації дорожньої карти розвитку науки. Як можуть допомогти бібліотекарі своій установі та науковцям.

Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_aOrTxa_oQTmk9GvLtmYdTw

26 жовтня 16:15–17:15

Тема: Research Smarter: Як збільшити успішність грантових заявок вашої установи

Тези: Конкуренція за фінансування наукових досліджень у всьому світі продовжує зростати. Науковим відділам та адміністраторам організацій необхідні аналітичні дані, які оцінять пропозицію щодо наукового співробітництва, даючи змогу проаналізувати минулі успіхи та порівнювати їх з аналогами для вироблення виграшної стратегії.

На цій сесії ви дізнаєтеся, як рішення Clarivate – Web of Science, InCites, Pivot RP і Reviewer Locator – можуть допомогти вам забезпечити нові джерела фінансування і підвищити відсоток успішних грантів вашої установи.

Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_F_cu-sjqTISrEIwrxMtzeQ