ШКОЛА ДОБРОГО ВРЯДУВАННЯ

Шановні здобувачі освіти! ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» відкриває двері для тих, хто прагне змінити майбутнє України та опинитись в колі однодумців, які хочуть взяти на себе відповідальність за розвиток нашої країни.

Мета – підготувати лідерів, здатних зайняти ряди адвокатів нашої держави як в Україні, так і на міжнародних майданчиках.

Програма:

  • 5 відкритих лекцій про геополітику;
  • Змагання з написання есе на тему лекцій;
  • Найактивніші слухачі отримають можливість стажування в АНТС;
  • Переможець з найкращим есе отримає можливість відвідати Варшавський безпековий форум 3-4 жовтня 2023 року за кошти АНТС.

Старт 28 серпня, перші лекції читатимуть:

28 серпня – Мітчелл Оренштайн;

8 вересня – Бенджамін Шмітт;

14 вересня – Томаш Шуттрук;

Формат – онлайн  Реєстрація: http://surl.li/kegfx

Детально про АНТС www.ants.org.ua

Лектори:

  • Мітчелл Оренштейн, професор російських та східноєвропейських досліджень в Пенсільванському університеті (University of Pennsylvania). Тема лекції: «Економічний розвиток України: уроки 1990-х і поза ними».
  • Бенджамін Шмітт, старший науковий співробітник Пенсільванського університету (University of Pennsylvania), де він обіймає спільну науково-викладацьку посаду на Кафедрі фізики та астрономії й в Центрі Кляйнмана з енергетичної політики (Kleinman Center for Energy Policy). Тема лекції: Не просто комерційна угода: сучасні погляди на енергетичну безпеку Європи та енергетичну стійкість України
  • Томаш Шуттрук, менеджер програми «Глобальний порядок» в Перрівському Всесвітньому Домі при Пенсільванському університеті (University of Pennsylvania’s Perry World House). Тема лекції: Індо-Тихоокеанська геополітика та зміни після вторгнення росії.