Представниця бібліотеки університету виграла конкурс

На початку липня Благодійний фонд «Бібліотечна країна» за підтримки програми Black Sea Trust фонду German Marshall Fund оголосив старт проєкту «LIB: ПРОДОВЖЕННЯ».

Організатори зазначають, що «Бібліотеки України довели свою значущість та потужну активність у надскладних умовах. Щоб підтримати успішних бібліотечних лідерів та лідерок у продовженні своєї справи та забезпеченні сталості у галузі та професії, команда проєкту відбере 30 учасників та учасниць для роботи у відновлювальному курсі, що триватиме з 20.07.2022 по 31.12.2022. Для бібліотечних лідерів та лідерок, які продовжили роботу в евакуації/переформатували свою діяльність внаслідок руйнування закладу/організували переміщення своїх бібліотечних закладів з тимчасово окупованих територій/вмотивовані лишатися та працювати в Україні, проєкт надасть підтримку віддаленого координаційного центру з метою:

  1. продовження професійного розвитку в бібліотечній галузі;
  2. фахової юридичної та психологічної підтримки;
  3. напрацювання навичок сталості;
  4. втілення розвиткових задач;
  5. набуття закладами міжнародного партнерства».

Від нашого університету участь у конкурсі взяла в.о. директора бібліотеки Марія Починкова, яка 22 липня отримала підвтердження про участь у цьому проєкті. Вітаємо учасницю, бажаємо успіху й сподіваємось на подальший розвиток нашої університетської бібліотеки в нових умовах!