Онлайн вебінар-практикум «Реєстрація авторського профілю науковця в Google Академії»

19 січня 2022 року о 10:00 у бібліотеці ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» для аспірантів та науковців університету на платформі Zoom відбудеться вебінар-практикум «Реєстрація авторського профілю науковця в Google Академії».

Вебінар орієнтований на тих, хто бажає відстежувати власну публікаційну активність, систематизувати і структурувати дані про публікації, дослідити цитування у часі та розрахувати наукометричні показники для прозорого та повного способу представлення результатів своєї науково-дослідної діяльності.

Вебінар організований для науковців в межах консультацій робочої групи з питань інформаційної підтримки наукового процесу університету в бібліотеці,  яка була створена через необхідність організації сервісів та послуг для підтримки та надання допомоги дослідникам, які прагнуть поширення та використання дослідницьких даних. Під час вебінару-практикуму буде розглянута покрокова інструкція реєстрації авторського профілю в Google Академії.

Презентацію з покроковою інструкцієюможна переглянути на сайті репозиторію університету у розділі «Бібліотека» у колекції «Презентації» або за посиланням:

http://dspace.luguniv.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7555

Запрошуємо відвідати наступні вебінари!

Слідкуйте за оголошеннями на нашому сайті!