Ми в історії 1921‒2021: інформаційні технології в Україні і світі

З 19 жовтня в читальному залі нашої бібліотеки представлена третя виставка із цілої серії, присвяченої сторічному ювілею нашої альма-матер.

На виставці представлено наукові досягнення навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій.

Ця презентація надзвичайно цікава та унікальна. Адже на ній представлені не тільки публікації та навчально-методичні доробки викладачів та співробітників цього інституту, а й унікальні патенти на корисну модель.

Однак, патенти не єдина родзинка цієї виставки, ще одна ‒ журнал „Алгебра і дискретна математика”, що входить до всесвітньої наукової бази даних Scopus. Це єдиний журнал, з цілої низки, що випускається в університеті, який входить до таких відомих баз даних.

Оскільки, через карантинні обмеження, ми не змогли презентувати виставку у читальному залі для широкого загалу, то презентуємо її онлайн. На додаток до представлених матеріалів, навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій надав нам презентацію, де коротко представлено історію і найсуттєвіші досягнення цього інституту.

Завантажити презентацію