Відео щодо використання ресурсів EBSCO

Майже 200 закладів вищої освіти та наукових установ України надано безкоштовний доступ до 12 повнотекстових електронних баз даних платформи EBSCO з жовтня до 31 грудня 2021 року.

ДЗ «Луганський національний університет імені Траса Шевченка» має безкоштовний тестовий доступ за посиланням  https://search.ebscohost.com/з ip-адрес університету. Сторінка доступу має такий вигляд:

Платформа EBSCO об’єднує бази даних повнотекстової інформації з різних галузей та напрямів досліджень. Колекція баз даних EBSCO задовольняє дослідницькі потреби вчених ЗВО та наукових установ, аспірантів, студентів, а також бажаючих використовувати електронні бази даних EBSCO для проведення досліджень.

Зверніть увагу! Компанією EBSCO Information Services підготовлено коротке інформаційне відео українською мовою, у якому представлена інформація про алгоритм пошуку наукової інформації та можливості використання платформи EBSCOhost, яке доступне за посиланням: bit.ly/3qS3xV9 .

Після завершення пробного періоду МОН буде проаналізовано статистику використання електронних ресурсів, яка в подальшому буде врахована при передплаті доступу до електронних баз даних наукової інформації за кошти державного бюджету.

Запрошуємо науковців активно залучитись до роботи з цією базою даних!