Конкурс до Всеукраїнського дня бібліотек!

Бібліотека ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» оголошує щорічний конкурс до Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається 30 вересня.

У цьому році ‒ це фотоконкурс на тему «Книга – моя суперсила».

Кожен у своєму житті прочитав хоча б одну книгу, яка змінила його світогляд, ставлення до себе та оточуючих, допомогла розібратися у собі або складних життєвих обставинах, навчила чогось нового тощо. Тому пропонуємо поділитися своєю суперсилою з іншими!

До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі!

Умови конкурсу:

  1. На світлині має бути зображений заявник та книга. Будь-який творчий, художній та креативний підхід до створення фото вітаються.
  2. Кожна робота приймається в електронному вигляді у форматі JPEG, мінімальний розмір фото від 800 Кб. Файли необхідно надсилати на електронну адресу бібліотеки: library.ua.lnu@gmail.com
  3. Окрім фото необхідно надіслати інформацію про учасника (заявника): ПІБ, місце навчання (група, курс) або роботи (посада), контактний телефон, e-mail.
  4. У назві файлу зазначте автора і назву книги.
  5. Фотороботи, які надійдуть на конкурс, будуть доступні для всіх на сторінці сайту бібліотеки та Facebook, де, відповідно, буде відбуватись відкрите голосування.
  6. Після розміщення Вашої конкурсної фотографії на сторінці бібліотеки у Facebook, на неї треба зробити посилання у власному профілі.

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації інших проєктів бібліотеки.

 

Конкурсні роботи приймаються до 24 вересня 2021 року.

Відкрите голосування на сторінці Facebook триватиме до 27 вересня 2021 р. (включно).