Результати вікторини до 100-річчя університету

У листопаді 2020 року з нагоди 100-річчя ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» бібліотека провела вікторину.

Її мета ‒ зміцнити зв’язки між поколіннями, привернути увагу до історії університету, викликати повагу до людей, які розбудовували університет. Для того, щоб дати правильні відповіді на запитання вікторини, учасникам необхідно було не тільки переглянути Інтернет, а й поспілкуватися з викладачами, старшокурсниками, бібліотекарями.

Працівники бібліотеки підбили підсумки.

Найбільш активними учасниками стали: навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук, Кадіївський педагогічний коледж та Рубіжанський політехнічний коледж імені О. Є. Порай-Кошиці. Також активну участь у вікторині взяли Регіональний центр професійної освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов, навчально-наукові інститути економіки і бізнесу, педагогіки і психології, фізики математики та інформаційних технологій, публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти. Приємно відзначити, що активну участь взяли відділи університету: відділ кадрів, відділ організації документообігу, навчальний відділ, відділ маркетингу.

Найбільше у вікторині взяли участь студенти і викладачі університету, однак, не залишили її без уваги керівники різних підрозділів та співробітники.

100% правильних відповідей дали 20,52% опитаних, від 80% до 95% правильних відповідей дали 25,8% учасників. Тож такі результати свідчать про доволі високий рівень обізнаності в історії нашого університету!

Щиро дякуємо всім за участь у вікторині! Бажаємо міцного здоров’я і з нетерпінням чекаємо святкування 100-річчя!