ХІ Львівський міжнародний бібліотечний форум (участь перша)

15 вересня 2020 року відбулась надзвичайна подія ‒ бібліотекарі нашого університету уперше взяли участь у ХІ Львівському міжнародному бібліотечному форумі, який цього року проходить під темою: „Бібліотекарі: хто ми є?”.

У цьому році цей відомий у бібліотечних колах і поза ними форум проходить в онлайн-форматі, що, власне, і дало змогу нам взяти в ньому участь.

Ми відвідали студію „Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги”. На початку зустрічі, директорка Української бібліотечної асоціації, Ярослава Сошинська звернула увагу і наголосила на важливості розвитку дизайн-мислення у бібліотекарів, про зміну підходів до обслуговування людей тощо. Не менш цікавими були і презентації бібліотечних інноваційних послуг, що надаються бібліотеками різних рівнів у багатьох куточках України.

Представлений досвід з надання бібліотечних інноваційних послуг був надзвичайно корисним для нас. Ми позичили багато цікавих ідей, але розкривати всі секрети одразу не будемо.

Щиро вдячні організаторам та учасникам за чудову співпрацю, високий рівень організації та надзвичайно корисну інформацію! Бажаємо їм успіхів і наснаги у подальшій роботі!

Сьогодні на нас чекає участь у другому семінарі, сподіваємось, він буде не менш цікавим і плідним!