Презентація виставки надходжень від Національного музею Голодомору-геноциду

2 вересня 2020 доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії України Олександр Набока провів зі студентами 4 курсу спеціальності „Середня освіта. Історія” Навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук та студентами 3 курсу спеціальності „Дошкільна освіта” Навчально-наукового інституту педагогіки і психології провів презентацію виставки надходжень від Національного музею Голодомору-геноциду.

Студенти із зацікавленням прослухали повідомлення про тематику книг, історію Голодомору-геноциду в Україні. Також науковець розповів про власну співпрацю з авторами багатьох видань, рекомендував книги для опрацювання під час підготовки наукових досліджень, зокрема написання курсових, дипломних, магістерських робіт.

Особливо приємним для нас був особистий вибір книг відомим науковцем серед представлених на виставці. Це свідчить про значущість та цінність отриманої колекції.

Книги будуть цікаві студентам, викладачам, які досліджують проблеми Голодомору в Україні, а також усім, хто цікавиться цією проблемою, що не може залишити байдужим жодного.

З книгами можна познайомитись і попрацювати в бібліотеці університету.