„Карантинні” надходження

Увесь світ на карантині. Значна кількість підприємств не працюють. Однак, бібліотека університету і в цей час отримує книги.


На квітень місяць було заплановано проведення спільних заходів бібліотеки університету з Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою. На жаль, через карантин їх було скасовано. Однак, у межах проекту „Відкрий бібліотеку” наші друзі і колеги передали нам цілу колекцію сучасної української літератури.

Це класика української літератури: Євген Маланюк, Олег Ольжич, Леся Українка та ін.

Документальні твори: „Як працює путінська пропаганда”, „Як зробити Україну успішною” М. Давидюка, книги присвячені гібридній війні Росії проти України ‒ „Гібридна війна РОсії проти України: історико-політичне дослідження” В. Головченка, М. Дорошка та ін., „Нарис історії Україніи” Я. Грицака та ін.

Україномовні видання зарубіжних письменників: „Вдивляючись у сонце” І. Ялома, „Біг на місці: Парадокси конкуренції” Д. О. Гессена, Т. Г. Еріксена, „Шлях за майбутнє людства” Е. Морея та ін.

Це далеко не весь перелік отриманих видань, з повним обсягом надходжень можна на виставці „Нові надходження” в читальному залі бібліотеки університету.

Відзначимо, що за час карантину значно збільшилась кількість відвідувачів, які цікавляться художньою літературою, тож запрошуємо всіх до знайомства з новими книгами!