Наші викладачі у проєкті „Популяризація науки”

Викладачка нашого університету Анжеліка Чантурія взяла участь у проєкті „Популяризація наук” рубрика „Пізнавальні пам’ятки Інтернету, які варто відвідати мислячій людині” основні маршрути на сайті ПлатонаНет.

Це один із змістових ресурсів, присвячених філософії. Його ще називають філософським порталом. Автори сайту, зокрема ведуча рубрики, викладачка кафедри філософії і соціології ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” Анжеліка Чантурія, зазначають, що цей ресурс буде корисним і людям, які обрали філософію сферою власних професійних інтересів, і тим, хто вивчає філософію або її розділи як навчальні дисципліни, і тим, хто просто захоплюється філософськими проблемами і хоче знати про них більше.

На сайті представлено електронну бібліотеку з філософії, окремі випуски періодичних видань з філософії, посилання на повнометражні картини філософської тематики, декілька короткометражних фільмів, документальні стрічки, біографії окремих мислителів та ін.

Посилання на цей проект розміщено на сайті бібліотеки в розділі „Бібліотека рекомендує”.

Хочемо привітати пані Анжеліку з початком такого проєкту і побажати процвітання, успіхів, популярності. Хай робота над ним приносить користь і задоволення й авторам, і відвідувачам!