Доступ до світової бази даних «Statista»

Дослідницький інститут «Statista» з Гамбургу, який має у своєму розпорядженні світову базу наукової інформації, надає нашому університету унікальний доступ до цієї бази.

Цей дослідницький інститут уже співпрацює з тисячами навчальних закладів у всьому світі, у тому числі з Гарвардським і Єльським університетами, Берлінським університетом імені Гумбольдта. Майже всі ЗВО Німеччини вже мають доступ до даних.

За роки співробітництва був створений оптимальний пакет, який включає в себе доступ до даних з 22.500 джерел, можливість завантажувати, структурувати та використовувати інформацію в наукових роботах, досліджуваннях, презентаціях. Коли навчальний заклад має доступ до даних, будь-який його студент та співробітник може на рівних правах користуватись ними. У першу чергу, ми надаємо можливість підвищити науковий потенціал, зайняти виграшну позицію серед інших навчальних закладів, а також залишатись у курсі всіх світових процесів у найрізноманітніших сферах наук, ринків, державного та приватних секторів.

Як наукова організація, інститут щодня генерує й оновлює базу даних за допомогою спеціалістів з різних країн світу, а також співпрацює з перевіреними науковими центрами.

У прикріпленій інформації Ви знайдете:

1. Опис підписки CampusLicense.

2.Брошуру для навчальних закладів.

3.Невичерпний перелік наших підписників у академічній сфері (загалом їх більше 1000).

Хочемо звернути Вашу увагу, що для зручності користування співробітниками дослідницького інституту «Statista» буде проведено ознайомчий вебінар Statista для нашого університету. Вебінар призначений на 12 листопада, 13:00 за Києвом. Місце проведення ‒  приміщення бібліотеки університету.

Адміністрація бібліотеки