Дарування книжкової колекції

2 жовтня у нашій бібліотеці відбулась значна подія ‒ до нас завітали гості з Посольства США в Україні та представники асоціації „Інформатіо-Консорціум”, м. Київ.


Метою візиту стала презентація та дарування книжкової колекції у рамках проекту „Американські книги ‒ переміщеним університетам”. Нашій бібліотеці протягом весни ‒ літа цього року було надіслано понад 400 примірників література американських авторів, виданих в США та Україні.
Це книги для саморозвитку, психології, організації стартапів, вивчення англійської мови, словники, художні книги та багато інших.
Наталка Ясько, координатор американських центрів Посольства США в Україні, розповіла про мету цього проекту та наголосила на важливості такої співпраці.
У свою чергу, Віталій Курило, голова вченої ради нашого університету, висловив подяку за такий цінний подарунок і сподівання на подальшу співпрацю.
Представник Асоціації „Інформатіо-Консорціум” Вікторія Чьочь, яка імплементує цей проект, розповіла про колекцію, критерії відбору книг і запросила гостей заходу познайомитись з колекцією ближче.
Студенти й викладачі розглядали книги, знайомились з їх змістом, обирали ті, які б стали в нагоді у професійній діяльності чи, можливо, для власного особистого зростання.

Викладачі, які вже прочитали деякі книги розповіли, чому вони їх обрали і чим зацікавили.
Студенти, у свою чергу, поділились враженням від колекції.
Колекція буде доступна широкому загалу в читальному залі бібліотеки університету ще наступного тижня, тож запрошуємо відвідати її.
Дякуємо нашим друзям за такий подарунок! Сподіваємось на зустрічі на теренах України та у нас в університеті!